Heeft u al eens een Deense meubel gezien? Dit is hét meubelstuk die u in uw interieur wilt hebben. Ze worden van hoogwaardig kwaliteit en met uiterste precisie gemaakt. Elke stijl is mogelijk. Houdt u van modern, vintage of landelijke stijl? Geen probleem. Dit kan zo voor u gemaakt worden. U kunt zoveel kanten op dat u zelf kan kiezen hoe uw meubelstuk eruit gaat zien. 

De beste kwaliteit hout met een Deense meubel

U laat een uniek handgemaakt Deens meubeldesign toch niet liggen? De Deense meubels zijn verkrijgbaar in vele vormen, houtsoorten en stijlen. De verschillende houtsoorten die gebruikt worden voor een deense tafel zijn eikenhout, notenhout, grenenhout en walnotenhout. U kunt ook kiezen voor een epoxy tafel. Al meer dan 40 jaar maakt dit authentiek familiebedrijf de Deense meubels handgemaakt. De meubels worden altijd gemaakt met de hoogst haalbare kwaliteit. Voor welke Deense tafel kies jij?

Ken jij de voordelen al van de Deense stijl?

De Deense meubels zijn zo divers dat ze voor elk doeleinde wel geschikt zijn. Wil je het in de woonkamer, keuken of toch in een kantoorruimte neerzetten? Doordat ze in elke soort en stijl verkrijgbaar zijn, kunnen ze passend zijn in elke woonstijl. De meubels stralen compact en rustgevend uit. De handgemaakte Deense meubels worden gemaakt met kwalitatieve houtsoorten. Liever je eigen draai eraan geven? Maatwerk is mogelijk. 

Advies nodig van de echte professional?

Wij zijn geen verkopers, maar meubelmakers! wij helpen u graag om een Deens meubeldesign te creëren naar jouw smaak. Door onze ervaring kennen wij het proces door en door en kunnen wij snel, maar ook op maat leveren. Met onze Deens meubeldesigns kunt u zoveel kanten op, dat u vrijwel zeker bent van de ideale match voor uw interieur. Zien we je snel in onze showroom?

Nigel Koreman

Learn More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *